TIC TAC... 6% EXTRA KORTING
Minimale aankoopbedrag €69,00
Uw coupon







Avocado-olie wordt gewonnen uit het vruchtvlees van de avocado (Persea Gratissima), een boom die voornamelijk groeit in landen rond de Middellandse Zee, het zuiden van de Verenigde Staten en zuidelijk Afrika.
Het oliegehalte van de verse pulp bedraagt 30% en de vloeistof die na het persen ontstaat, heeft een groene tot roodbruine kleur en een karakteristieke geur, met een hoog chlorofylgehalte.
Eigenschappen: Het is een van de oliën die het gemakkelijkst door de huid wordt opgenomen. In cosmetica wordt het in veel preparaten gebruikt, waaronder lippenstift.
Verzacht, versterkt en beschermt de opperhuid. Droge, kwetsbare huid die snel barst of splijt.
Breng het aan op het te behandelen gebied en masseer het zachtjes in.